Japonský nůž - Gyuto

7 položek celkem
Japonský nůž Dictum 719975 - Sakai Hocho, Gyuto, Fish and Meat Knife
5 082 Kč / ks

Tradiční japonský nůž do kuchyně vhodný zejména při úpravě masa a ryb.

Kód: D719975
Japonský nůž Dictum 719965 - Saji Rainbow Hocho, Gyuto, Fish and Meat Knife
15 812 Kč / ks

Velice kvalitní japonský kuchyňský nůž vhodný zejména při úpravě masa a ryb.

Kód: D719965
Japonský nůž Dictum 719935 - Kanehiro Hocho, Gyuto, Fish and Meat Knife
9 842 Kč / ks

Velice kvalitní japonský kuchyňský nůž vhodný pro úpravu masa a ryb.

Kód: D719935
Japonský nůž Dictum 719845 - Saji Hocho, Gyuto, Fish and Meat Knife
19 738 Kč / ks

Vysoce kvalitní japonský nůž. Využití zejména při úpravě masa a ryb.

Kód: D719845
Japonský nůž Dictum 719454 - Matsune Hocho, Gyuto, Fish and Meat Knife
9 251 Kč / ks

Velmi kvalitní kuchyňský nůž. Je vhodný zejména pro úpravu masa a ryb.

Kód: D719454
Japonský nůž Dictum 719374 - Arata Hocho, Sujihiki, Fish and Meat Knife
5 755 Kč / ks

Malý kuchyňský nůž na maso a ryby.

Kód: D719374
Japonský nůž Dictum 719298 - DICTUM Knife Series »Classic«, Gyuto, Fish and Meat Knife
7 637 Kč / ks

Kuchyňský nůž, vhodný zejména pro úpravu ryb.

Kód: D719298

Nůž Gyuto je v Evropě známý jako kuchařský nůž či nůž šéfkuchaře. Tvar čepele je téměř stejný, ovšem Gyuto nože se brousí s menším úhlem, který je 10 až 15°, kdežto evropské nože tohoto typu mají úhel 20 až 30°. Tento nůž je vhodný pro krájení většího množství masa, zeleniny nebo sekání bylinek. Nabízíme také nože SantokuUsubaAjikiriSashimiDeba a PettyBunkaSujihiky nebo celé výhodné sady