Japonský nůž - Gyuto

8 položek celkem
Japonský nůž Dictum 719983 - Tadafusa Hocho, Gyuto, Fish and Meat Knife
4 007 Kč / ks

Lehký japonský nůž do kuchyně. Nůž je vhodný zejména při úpravě masa a ryb.

Kód: D719983
Japonský nůž Dictum 719982 - Tadafusa Hocho, Gyuto, Fish and Meat Knife
3 383 Kč / ks

Lehký japonský nůž do kuchyně. Nůž je vhodný zejména při úpravě masa a ryb. 

Kód: D719982
Japonský nůž Dictum 719965 - Saji Rainbow Hocho, Gyuto, Fish and Meat Knife
15 812 Kč / ks

Velice kvalitní japonský kuchyňský nůž vhodný zejména při úpravě masa a ryb.

Kód: D719965
Japonský nůž Dictum 719964 - Saji Rainbow Hocho, Gyuto, Fish and Meat Knife
14 091 Kč / ks

Velice kvalitní japonský kuchyňský nůž vhodný zejména při úpravě masa a ryb.

Kód: D719964
Japonský nůž Dictum 719963 - Saji Rainbow Hocho, Gyuto, Fish and Meat Knife
12 719 Kč / ks

Velice kvalitní japonský kuchyňský nůž vhodný zejména při úpravě masa a ryb.

Kód: D719963
Japonský nůž Dictum 719962 - Saji Rainbow Hocho, Gyuto, Fish and Meat Knife
10 380 Kč / ks

Velice kvalitní japonský kuchyňský nůž vhodný zejména při úpravě masa a ryb.

Kód: D719962
Japonský nůž Dictum 719226 - Hayashi Hocho, with Sheath, Gyuto, Fish and Meat Knife
4 216 Kč / ks

Kuchyňský nůž vhodný k přípravě masa a ryb.

Kód: D719226
Japonský nůž Dictum 719225 - Hayashi Hocho, without Sheath, Gyuto, Fish and Meat Knife
3 289 Kč / ks

Kuchyňský nůž, vhodný při úpravě masa a a ryb.

Kód: D719225

Nůž Gyuto je v Evropě známý jako kuchařský nůž či nůž šéfkuchaře. Tvar čepele je téměř stejný, ovšem Gyuto nože se brousí s menším úhlem, který je 10 až 15°, kdežto evropské nože tohoto typu mají úhel 20 až 30°. Tento nůž je vhodný pro krájení většího množství masa, zeleniny nebo sekání bylinek. Nabízíme také nože SantokuUsubaAjikiriSashimiDeba a PettyBunkaSujihiky nebo celé výhodné sady