Japonský nůž - Gyuto

7 položek celkem
Japonský nůž Dictum 719955 - Shiro Kamo Hocho, Gyuto, Fish and Meat Knife
4 813 Kč / ks

Tradiční japonský kuchyňský nůž vhodný zejména při úpravě masa a ryb.

Kód: D719955
Japonský nůž Dictum 719954 - Shiro Kamo Hocho, Gyuto, Fish and Meat Knife
4 023 Kč / ks

Tradiční japonský kuchyňský nůž vhodný zejména při úpravě masa a ryb.

Kód: D719954
Japonský nůž Dictum 719953 - Shiro Kamo Hocho, Gyuto, Fish and Meat Knife
2 931 Kč / ks

Tradiční, japonský kuchyňský nůž vhodný zejména při úpravě masa a ryb.

Kód: D719953
Japonský nůž Dictum 719374 - Arata Hocho, Sujihiki, Fish and Meat Knife
5 755 Kč / ks

Malý kuchyňský nůž na maso a ryby.

Kód: D719374
Japonský nůž Dictum 719373 - Arata Hocho, Gyuto, Fish and Meat Knife
5 351 Kč / ks

Malý kuchyňský nůž, vhodný zejména pro úpravu ryb a masa.

Kód: D719373
Japonský nůž Dictum 719372 - Arata Hocho, Gyuto, Fish and Meat Knife
4 007 Kč / ks

Malý kuchyňský nůž, vhodný zejména pro úpravu masa a ryb.

Kód: D719372
Japonský nůž Dictum 719371 - Arata Hocho, Gyuto, Fish and Meat Knife
3 404 Kč / ks

Malý kuchyňský nůž, zejména vhodný pro úpravu masa a ryb.

Kód: D719371

Nůž Gyuto je v Evropě známý jako kuchařský nůž či nůž šéfkuchaře. Tvar čepele je téměř stejný, ovšem Gyuto nože se brousí s menším úhlem, který je 10 až 15°, kdežto evropské nože tohoto typu mají úhel 20 až 30°. Tento nůž je vhodný pro krájení většího množství masa, zeleniny nebo sekání bylinek. Nabízíme také nože SantokuUsubaAjikiriSashimiDeba a PettyBunkaSujihiky nebo celé výhodné sady