Japonský nůž - Gyuto

11 položek celkem
Japonský nůž Dictum 719877 - Mina Hocho, Gyuto, Fish and Meat Knife
7 772 Kč / ks

Kuchyňský japonský nůž vhodný zejména při úpravě masa a ryb.

Kód: D719877
Japonský nůž Dictum 719876 - Mina Hocho, Gyuto, Fish and Meat Knife
6 400 Kč / ks

Kuchyňský japonský nůž vhodný zejména při úpravě masa a ryb.

Kód: D719876
Japonský nůž Dictum 719875 - Mina Hocho, Gyuto, Fish and Meat Knife
4 410 Kč / ks

Kuchyňský japonský nůž vhodný zejména při úpravě masa a ryb.

Kód: D719875
Japonský nůž Dictum 719874 - Mina Hocho, Gyuto, Fish and Meat Knife
4 276 Kč / ks

Kuchyňský japonský nůž vhodný zejména při přípravě masa a ryb.

Kód: D719874
Japonský nůž Dictum 719377 - DICTUM Knife Series »Classic«, Gyuto, Fish and Meat Knife
9 923 Kč / ks

Mimořádně ostrý kuchyňský nůž. Vhodný zejména pro ryby.

Kód: D719377
Japonský nůž Dictum 719298 - DICTUM Knife Series »Classic«, Gyuto, Fish and Meat Knife
7 637 Kč / ks

Kuchyňský nůž, vhodný zejména pro úpravu ryb.

Kód: D719298
Japonský nůž Dictum 719296 - DICTUM Knife Series »Classic«, Santoku, All-purpose Knife
6 024 Kč / ks

Univerzální kuchyňský nůž.

Kód: D719296
Japonský nůž Dictum 719295 - DICTUM Knife Series »Classic«, Gyuto, Fish and Meat Knife
7 234 Kč / ks

Klasický kuchyňský nůž. Vhodný zejména pro úpravu masa a ryb, Je mimořádně ostrý.

Kód: D719295
Japonský nůž Dictum 719294 - DICTUM Knife Series »Classic«, Gyuto, Fish and Meat Knife
6 024 Kč / ks

Klasický kuchyňský nůž, vhodný zejména pro úpravu masa, ale je vhodný i pro využití při úpravě...

Kód: D719294
Japonský nůž Dictum 719293 - DICTUM Knife Series »Classic«, Gyuto, Fish and Meat Knife
4 545 Kč / ks

Kuchyňský nůž vhodný zejména pro krájení masa, ale je velmi dobře využitelný i při krájení ryb a...

Kód: D719293
Japonský nůž Dictum 719292 - DICTUM Knife Series »Classic«, Gyuto, Fish and Meat Knife
4 007 Kč / ks

Kuchyňský nůž vhodný zejména pro krájení masa, ale je velmi dobře využitelný i při krájení ryb a...

Kód: D719292

Nůž Gyuto je v Evropě známý jako kuchařský nůž či nůž šéfkuchaře. Tvar čepele je téměř stejný, ovšem Gyuto nože se brousí s menším úhlem, který je 10 až 15°, kdežto evropské nože tohoto typu mají úhel 20 až 30°. Tento nůž je vhodný pro krájení většího množství masa, zeleniny nebo sekání bylinek. Nabízíme také nože SantokuUsubaAjikiriSashimiDeba a PettyBunkaSujihiky nebo celé výhodné sady