Japonský nůž - Gyuto

7 položek celkem
Japonský nůž Dictum 719973 - Sakai Hocho, Gyuto, Fish and Meat Knife
3 334 Kč / ks

Tradiční japonský nůž do kuchyně vhodný zejména při úpravě masa a ryb.

Kód: D719973
Japonský nůž Dictum 719771 - Shigeki Hocho Kuro, Gyuto, Fish and Meat Knife
4 141 Kč / ks

Japonský kuchyňský nůž vhodný zejména při úpravě ryb a masa.

Kód: D719771
Japonský nůž Dictum 719451 - Matsune Hocho, Gyuto, Fish and Meat Knife
4 787 Kč / ks

Velmi kvalitní kuchyňský nůž vhodný na přípravu masa a ryb.

Kód: D719451
Japonský nůž Dictum 719293 - DICTUM Knife Series »Classic«, Gyuto, Fish and Meat Knife
4 545 Kč / ks

Kuchyňský nůž vhodný zejména pro krájení masa, ale je velmi dobře využitelný i při krájení ryb a...

Kód: D719293
Japonský nůž Dictum 719226 - Hayashi Hocho, with Sheath, Gyuto, Fish and Meat Knife
4 216 Kč / ks

Kuchyňský nůž vhodný k přípravě masa a ryb.

Kód: D719226
Japonský nůž Dictum 719225 - Hayashi Hocho, without Sheath, Gyuto, Fish and Meat Knife
3 289 Kč / ks

Kuchyňský nůž, vhodný při úpravě masa a a ryb.

Kód: D719225
Japonský nůž Dictum 719059 - Shigeki Hocho, Gyuto, Fish and Meat Knife
4 141 Kč / ks

Kuchyňský nůž vhodný k úpravě ryb a masa.

Kód: D719059

Nůž Gyuto je v Evropě známý jako kuchařský nůž či nůž šéfkuchaře. Tvar čepele je téměř stejný, ovšem Gyuto nože se brousí s menším úhlem, který je 10 až 15°, kdežto evropské nože tohoto typu mají úhel 20 až 30°. Tento nůž je vhodný pro krájení většího množství masa, zeleniny nebo sekání bylinek. Nabízíme také nože SantokuUsubaAjikiriSashimiDeba a PettyBunkaSujihiky nebo celé výhodné sady