Japonské nože DICTUM

Skvělý dárek, výborný pomocník do kuchyně, do dílny, do přírody i na výlet

Kvalitní japonské nože se kvůli lepší ostrosti vyrábí většinou z karbonové oceli, která je tvrdší a odolnější. Nicméně karbonová ocel je náchylnější ke korozi,

#ShowMore#

je tedy nutné o nůž více pečovat. Většina těchto nožů má ostří a zbytek čepele z různých druhů oceli a vzniká tak nůž v provedení damašek nebo sandwich. Údržba japonských nožů Dictum je jednoduchá, stačí nůž opláchnout, osušit a můžeme jej lehce namazat olejem. Výsledkem je neuvěřitelně ostrý nůž, který nám vydrží roky. Japonské nože Dictum neobtahujeme ocílkou nýbrž brousíme brusným kamenem nebo elektrickou bruskou. Vhodné jsou jemné kameny nebo kotouče o hrubostech okolo 1000-2000.

4 položek celkem
Japonský nůž Dictum 719484 - Nakagoshi Hocho, Gyuto, Fish and Meat Knife
3 469 Kč / ks

Tradiční japonský kuchyňský nůž vhodný pro přípravu ryb a masa.

Kód: D719484
Japonský nůž Dictum 719477 - Nakagoshi Hocho for Left-Handed Use, Sashimi, Fish Knife
4 652 Kč / ks

Tradiční japonský kuchyňský nůž pro leváky. Vhodný převážně k úpravě ryb.

Kód: D719477
Japonský nůž Dictum 719472 - Nakagoshi Hocho, Sashimi, Fish Knife
3 334 Kč / ks

Kuchyňský nůž vhodný zejména pro úpravu ryb.

Kód: D719472
Japonský nůž Dictum 719158 - Brieto, Salami and Baguette Knife
2 417 Kč / ks

Kuchyňský nůž vhodný pro krájení velmi tenkých plátků.

Kód: D719158

Nože pro každou příležitost. Vybírejte kvalitní nože z karbonové a nerezové oceli, více či méně zdobené, s různým druhem ostří a čepelí. Nabízíme nože kuchyňské pro profesionály i pro domácí kuchaře, outdoorové neboli lovecké, kapesní a steakové nože. Pro kutily, co si rádi vyrobí nebo dokončí nástroj sami, prodáváme také polotovary. Vybírejte také mezi dalšími doplňky jako škrabky, nože na dopisy a struhadla.