Japonské nože DICTUM

Skvělý dárek, výborný pomocník do kuchyně, do dílny, do přírody i na výlet

Kvalitní japonské nože se kvůli lepší ostrosti vyrábí většinou z karbonové oceli, která je tvrdší a odolnější. Nicméně karbonová ocel je náchylnější ke korozi,

#ShowMore#

je tedy nutné o nůž více pečovat. Většina těchto nožů má ostří a zbytek čepele z různých druhů oceli a vzniká tak nůž v provedení damašek nebo sandwich. Údržba japonských nožů Dictum je jednoduchá, stačí nůž opláchnout, osušit a můžeme jej lehce namazat olejem. Výsledkem je neuvěřitelně ostrý nůž, který nám vydrží roky. Japonské nože Dictum neobtahujeme ocílkou nýbrž brousíme brusným kamenem nebo elektrickou bruskou. Vhodné jsou jemné kameny nebo kotouče o hrubostech okolo 1000-2000.

4 položek celkem
Japonský nůž Dictum 719941 - Tadafusa Hocho Nashiji, Usuba, Vegetable Knife
3 469 Kč / ks

Tradiční kuchyňský japonský nůž vhodný zejména při úpravě zeleniny. 

Kód: D719941
Japonský nůž Dictum 719841 - Saji Hocho, Usuba, Vegetable Knife
14 736 Kč / ks

Vysoce kvalitní japonský nůž. Využití zejména při úpravě zeleniny.

Kód: D719841
Japonský nůž Dictum 719294 - DICTUM Knife Series »Classic«, Gyuto, Fish and Meat Knife
6 024 Kč / ks

Klasický kuchyňský nůž, vhodný zejména pro úpravu masa, ale je vhodný i pro využití při úpravě...

Kód: D719294
Japonský nůž Dictum 719152 - Brieto, Cooking Knife
2 662 Kč / ks

Klasický, univerzální, kuchyňský nůž.

Kód: D719152

Nože pro každou příležitost. Vybírejte kvalitní nože z karbonové a nerezové oceli, více či méně zdobené, s různým druhem ostří a čepelí. Nabízíme nože kuchyňské pro profesionály i pro domácí kuchaře, outdoorové neboli lovecké, kapesní a steakové nože. Pro kutily, co si rádi vyrobí nebo dokončí nástroj sami, prodáváme také polotovary. Vybírejte také mezi dalšími doplňky jako škrabky, nože na dopisy a struhadla.