Japonský nôž - Gyuto

17 položiek celkom
Japonský nůž Dictum 719944 - Tadafusa Hocho Nashiji, Gyuto, Fish and Meat Knife
134,45 € / ks

Japonský nůž

Kód: D719944
Japonský nůž Dictum 719955 - Shiro Kamo Hocho, Gyuto, Fish and Meat Knife
196,45 € / ks

Japonský nůž

Kód: D719955
Japonský nůž Dictum 719954 - Shiro Kamo Hocho, Gyuto, Fish and Meat Knife
164,20 € / ks

Japonský nůž

Kód: D719954
Japonský nůž Dictum 719953 - Shiro Kamo Hocho, Gyuto, Fish and Meat Knife
119,63 € / ks

Japonský nůž

Kód: D719953
Japonský nůž Dictum 719943 - Tadafusa Hocho Nashiji, Gyuto, Fish and Meat Knife
119,63 € / ks

Japonský nůž

Kód: D719943
Japonský nůž Dictum 719935 - Kanehiro Hocho, Gyuto, Fish and Meat Knife
401,71 € / ks

Japonský nůž

Kód: D719935
Japonský nůž Dictum 719934 - Kanehiro Hocho, Gyuto, Fish and Meat Knife
328,16 € / ks

Japonský nůž

Kód: D719934
Japonský nůž Dictum 719933 - Kanehiro Hocho, Gyuto, Fish and Meat Knife
287,55 € / ks

Japonský nůž

Kód: D719933
Japonský nůž Dictum 719932 - Kanehiro Hocho, Gyuto, Fish and Meat Knife
234,90 € / ks

Japonský nůž

Kód: D719932
Japonský nůž Dictum 719887 - Kurouchi Hocho, Gyuto, Fish and Meat Knife
152,57 € / ks

Japonský nůž

Kód: D719887
Japonský nůž Dictum 719793 - Shigeki Hocho »Classic«, Gyuto, Fish and Meat Knife
383,06 € / ks

Japonský nůž

Kód: D719793
Japonský nůž Dictum 719792 - Shigeki Hocho »Classic«, Gyuto, Fish and Meat Knife
240,37 € / ks

Japonský nůž

Kód: D719792
Japonský nůž Dictum 719791 - Shigeki Hocho »Classic«, Gyuto, Fish and Meat Knife
196,45 € / ks

Japonský nůž

Kód: D719791
Japonský nůž Dictum 719374 - Arata Hocho, Sujihiki, Fish and Meat Knife
234,90 € / ks

Japonský nůž

Kód: D719374
Japonský nůž Dictum 719373 - Arata Hocho, Gyuto, Fish and Meat Knife
218,41 € / ks

Japonský nůž

Kód: D719373
Japonský nůž Dictum 719372 - Arata Hocho, Gyuto, Fish and Meat Knife
163,55 € / ks

Japonský nůž

Kód: D719372
Japonský nůž Dictum 719371 - Arata Hocho, Gyuto, Fish and Meat Knife
138,94 € / ks

Japonský nůž

Kód: D719371

Nůž Gyuto je v Evropě známý jako kuchařský nůž či nůž šéfkuchaře. Tvar čepele je téměř stejný, ovšem Gyuto nože se brousí s menším úhlem, který je 10 až 15°, kdežto evropské nože tohoto typu mají úhel 20 až 30°. Tento nůž je vhodný pro krájení většího množství masa, zeleniny nebo sekání bylinek. Nabízíme také nože SantokuUsubaAjikiriSashimiDeba a PettyBunkaSujihiky nebo celé výhodné sady